Vulkanizer

vulkanizer auspuh servis

Čime se bavi vulkanizer?

Vulkanizer je majstor koji je zdužen za održavanje auto guma.

Tradiciju od osnivanja servisa negujemo pružanjem kvalitetnih i povoljnih usluga na polju rada sa pneumaticima. Raspolažemo najsavremenijom opremom kao i stručnim osobljem za koje ne postoji nerešiv problem. Ne želimo da nam verujete na reč, želimo da dođete i proverite!

Svi znamo da je jedina veza izmedu vozača i puta upravo guma. Zato je vrlo važno obezbediti joj pravilno održavanje. To je takođe i moto naših majstora, koji svoj posao rade odgovorno i predano i koji ce izaći u susret svakom vašem zahtevu.

Vulkanizer i auspuh servis Tamara nudi usluge prodaje, montaže i demontaže, krpljenja i balansiranja guma kao i sezonsko čuvanje guma.

Šta znače oznake i brojevi na automobilskim gumama?

vulkanizer auspuh servis

Montaža i demontaža

Montaža gume je stavljanje gume na felnu a demontaža podrazumeva skidanje iste. Nestručnost ili nepažnja prilikom ovih radnji mogu Vas koštati celokupne gume. Naši vulkanizer će sa lakoćom proći ceo postupak (demontaža stare gume, priprema za montažu, montaža i na kraju pumpanje gume), tako da je vaše samo da vozite i ne brinete.

Prodaja guma

U našoj radionici možete kupiti nove ili polovne gume svih dimenzija. Naš vulkanizer je tu da vam pruži savet, preporuku i pomognu da napravite pravi izbor. U ponudi su gume poznatih proivodaca kao što su Goodyear, Dunlop, Lassa, Michelin, Tigar i drugi. Gume kupljene kod nas besplatno montiramo. Takođe dajemo mogućnost povoljnog sezonskog čuvanja guma.

vulkanizer auspuh servis

Balansiranje guma

Nakon svake montaže predlaže se i balansiranje guma. Ukoliko preskočite ovu radnju, gotovo sigurno ćete prilikom vožnje osećati vibracije volana i podrhtavanje celog vozila. Pored toga, može doći do oštecenja same gume, ležajeva, amortizera, tako da popravka bude vrlo komplikovana i skupa.

Krpljenje guma

Krpljenje ili popravka gume zavisi od stepena oštecenja. Kao najsigurniju opciju preporučujemo krpljenje gume flekom, metodom hladne vulkanizacije. Na taj način nećemo negativno uticati na strukturu gume. Ipak, ukoliko naš vulkanizer proceni da se oštećenje ne može kvalitetno popraviti, predložice zamenu za novu gumu.